Barnevakt i Oslo

Ønsker du deg din egen barnevakt?

Å finne barnepass kan være slitsomt og krevende på mange måter, og det å spørre venner/familie er ikke alltid en opplagt løsning. Overlat ganske enkelt alt til oss, et trygt og ansvarlig byrå med lang erfaring innen bransjen. Vi hjelper deg! Vi legger vekt på at barnepass skal foregå i ryddige og seriøse former, både for foreldre, barn og barnevakter. Vi legger stor vekt på trygghet og sikkerhet, både for deg som kunde og for barnevakten.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Ønsker du barnevakt i Oslo får du en barnevaktgaranti, samt en eller flere faste primærbarnevakter å forholde deg til. Vi tilbyr kvalifiserte og erfarne barnevakter som er godkjent gjennom våre grundige prosedyrer, som kontinuerlig får oppfølging og veiledning. Barnevaktene jobber hovedsakelig i Oslo, fortrinnsvis etter kl 1645 i ukedagene og hele helgen. En dag i ny og ne kan barnevaktene stille opp på dagtid hverdager. Alle våre godkjente barnevakter kan komme hjem til deg, på hotellrommet ditt, eller et annet avtalt sted. Bor du i Oslo får du garanti på barnevakt, samt en eller flere faste primærbarnevakter å forholde deg til.

Send forespørsel om barnevakt
Fyll ut skjema med informasjon om dine ønsker og behov, slik at vi kan svare deg på hvordan vi kan hjelpe.

Priser
Selv om pris ikke er det viktigste.

Garantibetingelser
Vi garanterer at du alltid skal få dekket ditt behov for barnevakt etter visse kriterier. Her kan du lese om garantien vår.

Godkjente barnevakter

Les hva vi legger vekt på når vi knytter til oss barnevakter og godkjenner dem. Se også liste over noen godkjente barnepassere.

Abonnement eller engangspass?

For å kunne benytte våre barnepasstjenester, må du enten ha barnevaktabonnement eller bestille engangspass. Her kan du lese mer om de to mulighetene.

Mer om barnevaktabonnement

Les mer om hva et barnevakt-abonnement innebærer for deg.

Spørsmål og svar
Her kan du lese svar på noen av de spørsmål våre kunder har spurt om barnevakttilbudet vårt.

Bekreft medlemskap
Når du har bestilt barnevakt, vil du få passord for å gå til denne siden for å bekrefte din bestilling.

Trygghet og sikkerhet
Her kan du lese om hva vi gjør for å gi deg som kunde trygghet og sikkerhet i forbindelse med bruk av godkjent barnevakt.

Referanser
Her kan du lese mange referanser fra andre kunder som har brukt barnevakt, referanser fra barnevakter, kursdeltagere, annonsører, barnehager og andre kunder.

Sjekkliste
Det er obligatorisk for alle som bruker barnevakt gjennom Barnevaktbyrået Barnepasseren å benytte denne sjekklisten.

Mal på kvittering
Kvitteringsmal for bruk av selvstendig barnevakt på timebasis.

Evaluering av barnevakt
Vi håper du kan hjelpe oss med å evaluere våre barnevakter. Barnevaktene er vår viktigste ressurs, og vi vil gjerne ha dine synspunkter på din barnevakt, både positivt og negativt er like nyttig for oss.

Oppsigelssskjema for medlemmer
Skjema som benyttes ved oppsigelse av barnevaktabonnement.

Spør oss om gavekort
Hva gir du til den som har alt? Eller et nybakt foreldrepar som trenger tid til å være kjærester? En mamma/pappa som sliter med å få hverdagen til å gå opp? Eller vil du bare gi en god gave til noen du vil unne noe ekstra? Spør oss om gavekort.