Barnevakt til hotell, bryllup, reiser, events, etc

Vi vil gjerne hjelpe deg dersom du trenger barnevakt noen timer på dagtid en enkelt gang, f.eks i forbindelse med møter, seminarer, legebesøk, fødsel, arrangementer, osv.

Barnevakt til hotellgjester, på seminarer, osv.

Vi hjelper eksterne firmaer med behov for barnepass i forbindelse med seminarer, overtid, events osv, og hoteller som har behov for barnevakt til sine gjester. Hoteller kan fylle ut et eget skjema for å bestille barmevakt til sine gjester, eller du kan selv bestille direkte til oss.

Barnevakt i bryllup

Skal du gifte deg, og trenger barnevakt til dine egne barn eller noen av gjestene? Vi har hjulpet mange med barnevakt på den store dagen. Fyll ut et skjema med informasjon om dine ønsker og behov, slik at vi kan finne ut hvordan vi kan hjelpe.

Barnevakt på reise

Av og til kan en barnevakt være villig til å passe barn utenfor Oslo, både i og utenfor landets grenser. I slike tilfeller må du sørge for at barnevakten kommer seg til og fra Oslo på en trygg og enkel måte. I tillegg må barnevakten ikke ha ekstra utgifter med oppdraget, det betyr at barnevaktens reiseutgifter, kost og losji må dekkes av deg som kunde. Egne timepriser avtales for denne typen lengre oppdrag, og barnevakten bør ha fastsatte arbeidstider og forhåndsavtalt egen fritid. Fyll ut et skjema med informasjon om dine ønsker og behov, slik at vi kan finne ut hvordan vi kan hjelpe.