Referanser

Vi er stolte av å ha så mange fornøyde kunder og barnevakter. Her er noen av tilbakemeldingene vi har fått.

Referanser fra medlemmer

Vi er medlem hos dere og prøver å bruke dere så ofte som mulig. Vi og barna er kjempe fornøyde med barnevakten som kommer. (Pankaj Chawla, Nordstrand)

Hi, just a quick note to say thanks for arranging the babysitter when we visited Oslo on the 14th August. The babysitter was a very friendly girl and the kids really enjoyed their evening with her (Joe McLeod, Aberdeen, UK)

Tusen takk for mange år med trivelige barnevakter! (Cecilie Heltberg, Oslo)

I would like to recommend our wonderful babysitter. She is very patient and reliable, and has always been very nice and attentive to my twins. She showed a great deal of care toward this job and always carefully followed my suggestions. I am sure my twins enjoyed being and playing with her. I wish her success and happiness in the future. (Shiva, Oslo)

Barnevakten har vært hos oss tre ganger og alle gangene har vært svært vellykket. Hun er en veldig hyggelig og pålitelig jente, og barna stortrives i hennes selskap. Vi håper at vi får beholde henne lenge. Jeg har skrytt av ordningen til flere og anbefalt alle som klager over at de ikke har gode barnevaktordninger i dag som fungerer, om å melde seg inn i Barnepasseren. Et helt supert tilbud. (Wenche Norheim, Korsvoll Oslo)

Vil anbefale barnevakten til alle som trenger barnevakt. Min lille gutt på 9 måneder virket rolig og trygg med henne fra første stund. Hun har en rolig og varm fremtoning og jeg tror alle barn raskt vil få tillit til henne. (Christine Johannessen, Oslo)

Vi har hatt god hjelp av dere og vært veldig fornøyd. Dere har dyktige barnepassere. (Synnøve Ask, Sandaker)

Vi er veldig fornøyde med barnevakten. Ser fram til å ha henne her igjen. Og fornøyde med deres effektive og hyggelige service for øvrig. (Søren Munch, Holmlia)

Når det er så lett å nå dere vil jeg bare få benytte anledningen til å gi ros til vår fantastiske barnevakt. Hun er pålitelig, tar ansvar og barna elsker henne. Bedre barnepass kan en ikke få!!! (Gry Vibeke S O, Tåsen)

Er forøvrig veldig fornøyd med den faste barnevakten, hun er helt fantastisk, og har ønsket fortsette litt hos oss til tross for at hun nå er i fast jobb som pedagogisk leder i en barnehage, - ikke sikkert jeg kan regne med dette i all fremtid, slik at vi evt. må forsøke/håpe på match med en ny barnevakt via dere. (Kirsten Mauseth, Linderud)

Har berre lyst å gje ei tilbakemelding på at eg har vore veldig nøgd med kontakten med dykk. De har vore tillitsvekkande og gode på informasjon. Og best av alt: eg har hatt ei flott barnevakt... (Astrid Dalehaug Norheim, Bergen)

Egentlig ville jeg bare sende en liten hilsen til dere, syntes at dere gjør en god jobb! Jeg har vært veldig fornøyd med barnevaktene dere har tilbudt meg, og dere er alltid behjelpelige... Dere må være av de bedre, eller beste i deres kategori! (Susann Sommer, Sinsen)

Tilbudet deres er kjempebra. At det finnes et slikt tilbud i det hele tatt er bare helt fantastisk! Både jeg og min datter syns vår barnevakt er toppen! Kjempebra at dere finnes! (Irene K Le Bas, Rodeløkka)

Jag vill bara säga att jag är jättenöjd med min barnvakt. Superfin tjej som man kan lita på och uppriktigt glad i barn. (Melinda Boman, Sogn)

Dere har gjort livet vårt litt enklere! Tusen takk for god hjelp! Vet ikke hva jeg skulle gjort uten dere! Utmerket tilbud, kommunikasjonen er god, god informasjon, snille barnevakter. (Kristin Høgli, Lørenskog.)

Vil bare benytte anledningen til å skryte hemningsløst av vår barnevakt, hun er hyggelig, ansvarlig, oppfinnsom når barnet byr på problemer, til å stole på - og i tillegg har vi tilgode å høre nei fra henne når vi ringer og spør om hjelp. Virkelig strålende er hun. (Ane K, Grünerløkka)

Vi er veldig fornøyd med deres tjenester og har hatt en kjempe flott barnevakt. (Tove OH, Blommenholm)

Vi har alltid fått barnevakt til ønsket tid og alle har vi fått tillit til umiddelbart. (Stig H Berg, Majorstua)

Takk for at dere skaffet oss en veldig flink barnevakt som vi er svært fornøyd med. (Nicolay Lae, Tåsen)

Vi var veldig godt fornøyd og det slik sett med tungt hjerte vi nå sier opp avtalen. Vi vil gjerne benytte oss av dere ved en senere anledning, hvis det oppstår behov. Ellers har vi allerede anbefalt andre å kontakte dere. (Anne Lise Stranden, Sogn)

Referanser fra barnevakter

Etter mange fine år hos dere, har jeg nå blitt ferdig med studiene mine, og fått meg jobb. Jeg vil benytte anledningen til å takke for samarbeidet, og gi dere ros. Dere er, og har alltid vært veldig profesjonelle, og jeg har hatt noen fine og opplevelsesrike år hos dere. (Kristine Kruse, Oslo)

Ellers vil jeg takke veldig for den erfaringen jeg fikk gjennom å jobbe for dere. :) Den står seg fortsatt som veldig positiv og spesiell for meg, og jeg kommer alltid til å huske og sette pris på deres upåklagelige imøtekommenhet og vennlighet. :) (Lone Lægreid,Oslo)

Dere gjør virkelig viktig og meningsfylt jobb. Jeg kommer til å anbefale andre til å bruke deres tjenester. Både dem som trenger barnevakt og personer som kunne tenke seg å jobbe som barnevakt. (Leila Arencibia, Etterstad)

Dere har et flott byrå, og vil anbefale dere for andre venner og bekjente. (Elisabeth Walstad, Algaheim)

Jeg er evig takknemmelig for jobben og alt den har lært og gitt meg! (Signe Aarvik, Vækerø)

Har hatt mange flotte familier som eg har møtt og blitt møtt med forståelse sjå ledelsen i Barnepasseren. Vil takke for ei fin tid som barnevakt sjå dykk, eg har verkeleg hatt det fint. (Lise V, Sogn Studentby)

Dere har et veldig fint formidlingsbyrå og jeg kommer til å anbefale dere videre, både til de som vil jobbe og til de som trenger deres tjenester. (Veronica Iren Holm, Torshov)

Dere har et flott firma, og det er tydelig at dere står på hardt for både kunder og barnevakter. (Mari H Nilsen, Grünerløkka)

Synes forresten kurset dere hadde var utrolig bra, jeg fikk masse ut av det, pluss at det var gøy å treffe andre barnepassere også! (Marthe Bjerkan, Rodeløkka)

At dere tar deres del av ansvaret for at oppdragene skal bli vellykket både for familiene og for barnevaktene, ser jeg på som utrolig positivt! Har anbefalt dere til kjente...Takker for oppfølging, og muligheten til å arbeide gjennom dere! (Hege Gunnerød, Smestad)

Jeg har hatt en veldig positiv opplevelse ved å være tilknyttet deres formidlingsbyrå, alt er under veldig ordnede forhold og jeg har hele tiden følt meg trygg på at den jobben jeg gjør er bra pga god oppfølging fra dere. Har fått veldig god kontakt med de familiene jeg har passet barn for, og må si det utelukkende har vært en hyggelig opplevelse å være ute på oppdrag. (Tina Bjørnerud, Teisen)

Det er fint å vite at dere er der for oss. Det gir en trygghet når man skal sitte barnevakt. (Hege Riis Giske, Sofienberg)

Referanser fra andre barnevaktbrukere

Vil bare gi tilbakemelding om at vi er kjempefornøyd med deres tjenester! Dette tilbudet skal vi huske til neste gang vi trenger profesjonell hjelp til å passe vårt barn! (Fam Endresen, Oslo)

Ville bare takke dere for en flott service og si at vi var VELDIG fornøyde med Marit som barnepasser for våre barn. Vi kunne nyte kvelden og visste at barna var i gode hender hos barnevakten!! Tusen tusen takk. (Camilla Mehrkens, Oslo)

Just a quick note to say that we were absolutely delighted with Karoline. She's energetic, fun, and responsible. Our son loved her -- she took him all over Oslo, and even taught him a few words of Norwegian. It all worked out perfectly for us. Thanks very much for your help in arranging her services! (Mary Pike, Michigan, USA)

Vi har allerede hatt gleden av å møte barnevakten, hun er kjempesøt og vi er meget godt fornøyd med henne - og med dere! (Astrid Andresen, Oslo)

I just wanted to let you know that everything went well yesterday. My boys had a wonderful time with Ingjerd, who was lovely. Thank you so much for setting up this service on short notice. We will certainly use you again if we're back in Oslo. (Susann Redding, Bergen)

Jeg vil bare takke for hjelp med barnevakt og si at Lina som kom var veldig grei og virket flink. Barna var også superfornøyd :).(Kristine A, Nordberg, Oslo)

I want to say a big THANKS! for connecting us with the babysitter. She was a fantastic sitter and I had great confidence in leaving my daughter in her hands. My daughter had great fun roaming around Oslo with her. I'm sure she'll treasure the memories of the time she spent with her. Also, thanks to the Barnepasseren management for being so prompt and easy to work with via email. (Diane Stein, Washington)

Det virket som barnevakten tok godt vare på barna, var initiativrik for å finne på ting som gjorde dem fornøyde, hadde omsorg for dem og fulgte de beskjeder som ble gitt. Var på forhånd skeptisk, men måten hun håndterte det på gjorde at jeg slappet av under seminaret! (Camilla Fagerholt Storli, Bærum)

We`ve been ectremely pleased with the service and quality of the organisation. Our babysitter was very good and we were not concerned at all to leave our child with her. Thank you for your help. (Terry Cowain, Skøyen)

Vil bare takke for kjempefin og rask respons på vår henvendelse om barnevakt. Barnevakten var veldig flink med ungene! (Janne O Øhrn, Blommenholm)

P.s. by the way, our guests were more than happy with your babysitters. I met them in person, too, and they are very nice and professional! (Nicole Herrmann, Sveits)

Takk for rask og effektiv service. Hele kvelden har gått på skinner. Vi er veldig godt fornøyd og kommer helt sikkert tilbake ved en senere anledning. (Kristin Hammervik, Nordstrand)

We want to thank you so much for providing us with such a wonderful babysitter. As you no doubt know, it is a very difficult thing to entrust the care of your children to someone new, particularly when these arrangements must be made from many thousands of miles away. The arrangements that you made for us could not have been better, they were absolutely terrific. (Scott Wilkie, USA)

Jeg vil gjerne takke dere for den gode servicen som jeg har fått i sammenheng med forespørselen min. (Maike Sjåfjell, Oslo)

 

Referanser fra annonsekunder

Jag fick många seriøsa svar och har funnit en superduper dagmamma! Takk for hjelp:))) (Åsa Axelsson, Oslo)

Vi fick flera goda sökare på annonsen. Vi hade fyra till intervju och anställde en av dem (men alla fyra var goda och kvalificerade barnvakter/dagmammor). Så vi är mycket nöjda med resultatet av vår kontakt med och annonsering i www.barnepasseren.no (Vanna Bowles, Oslo)

Jeg fikk flere henvendelser, alle seriøse. Jeg er veldig fornøyd med tjenesten deres! (Nanna Syversen, Bodø)

Tusen takk for all hjelp og for en super tjeneste. Vi har hatt stort utbytte av tjenestene deres.(Tuva Benum, Frogner)

Jeg har fått dagmamma, tusen takk:-) Flott at dere har en slik side, gjorde det mye lettere! (Kirill Sinsen, Oslo)

Vi fikk mye respons på annonsen, så dette var en god investering for oss. (Tormod Solberg, LilleTøyen Hageby)

Fra barnevaktkurset

Synes forresten kurset dere hadde var utrolig bra, jeg fikk masse ut av det pluss at det var gøy å treffe andre barnepassere også!

Jeg synes kurset var veldig lærerikt, og fikk lært litt av hvert som å være profesjonell.

Det var veldig bra med slike oppfriskninger og det å lære av andres synspunkter. Hyggelig å møte andre barnepassere og utveksle erfaringer.

Synes det var et veldig bra kurs, forstår viktigheten av det.

Veldig fornøyd, har lært mye og fått svar på på mye jeg har tenkt på.

Storfornøyd! Nyttig kurs.

Lærerikt og nyttig. Viktig å ha med seg og bruke i barnepassjobb og senere.

Jeg synes dette kurset var veldig bra. Det er så mye man ikke tenker over når man jobber som barnevakt, forskjellige farer, kommunikasjon osv, som er nyttig å ha kunnskap om.

Dette kurset har masse nyttig info til deg som vil lære mer om det å passe et barn. Knallbra =)

Det var utrolig bra med en slik gjennomgang og jeg har blitt tryggere i jobben som barnepasser.

 

Vil du gi oss en referanse?

Send gjerne en e-post til post@barnepasseren.no