Jobbe som barnevakt i Oslo

Å være barnevakt er ikke som andre jobber! Vil du bruke litt av din tid til å gjøre noe meningsfullt, samtidig som du tjener litt ekstra penger og får interessant og verdifull erfaring?

Om jobben:
Barnevaktjobb er både gøy og givende på flere måter, og det gir deg verdifull erfaring som kan komme til nytte ved senere anledninger. Hovedsaklig er du barnevakt hjemme hos småbarnsfamilier på ettermiddag, kveld og helg, men det kan også forekomme sporadiske oppdrag, og oppdrag på dagtid. Andre typiske oppdrag kan være hente og bringe barn, ta med barn på aktiviteter, være barnevakt på hoteller, bryllup og andre arrangementer.

Du må:
- være over 18 år.
- kommunisere bra på norsk.
- ha mulighet til å jobbe i Oslo.
- ha ønske om å jobbe i lang tid, helst mer enn ett år.
- ha referanser og attester på barnepass fra noen som ikke er i din familie.
- regne med å jobbe en eller flere faste kvelder i uka.
- stille opp ved behov også ellers
- akseptere tett oppfølging og være en samarbeidsvillig, ærlig og moden person som tar ansvar, holder avtaler og svarer på henvendelser innen oppgitte frister.

Betaling:
Hvor mye du tjener er avhengig av antall oppdrag, hvor mange av oppdragene du takker ja til og hvor mange som passer deg. Barnevaktjobb har aldri vært noe man kan bli rik av. Det er en forutsetning at ønsket om å tjene penger er mindre enn ønsket om å passe barn. Betaling gis som regel umiddelbart etter hvert oppdrag, og er vanligvis kr 180 pr time.

Hva synes andre om å jobbe som barnevakt?

Ellers vil jeg takke veldig for den erfaringen jeg fikk gjennom å jobbe for dere. :) Den står seg fortsatt som veldig positiv og spesiell for meg, og jeg kommer alltid til å huske og sette pris på deres upåklagelige imøtekommenhet og vennlighet. :) (Lone Lægreid,Oslo)

Dere gjør virkelig viktig og meningsfylt jobb. Jeg kommer til å anbefale andre til å bruke deres tjenester. Både dem som trenger barnevakt og personer som kunne tenke seg å jobbe som barnevakt. (Leila Arencibia, Etterstad)

Etter mange fine år hos dere, har jeg nå blitt ferdig med studiene mine, og fått meg jobb. Jeg vil benytte anledningen til å takke for samarbeidet, og gi dere ros. Dere er, og har alltid vært veldig profesjonelle, og jeg har hatt noen fine og opplevelsesrike år hos dere. (Kristine Kruse, Oslo)

Dere har et flott byrå, og vil anbefale dere for andre venner og bekjente. (Elisabeth Walstad, Algaheim)

Jeg er evig takknemmelig for jobben og alt den har lært og gitt meg! (Signe Aarvik, Vækerø)

Har hatt mange flotte familier som eg har møtt og blitt møtt med forståelse sjå ledelsen i Barnepasseren. Vil takke for ei fin tid som barnevakt sjå dykk, eg har verkeleg hatt det fint. (Lise V, Sogn Studentby)

Dere har et veldig fint formidlingsbyrå og jeg kommer til å anbefale dere videre, både til de som vil jobbe og til de som trenger deres tjenester. (Veronica Iren Holm, Torshov)

Dere har et flott firma, og det er tydelig at dere står på hardt for både kunder og barnevakter. (Mari H Nilsen, Grünerløkka)

Synes forresten kurset dere hadde var utrolig bra, jeg fikk masse ut av det, pluss at det var gøy å treffe andre barnepassere også! (Marthe Bjerkan, Rodeløkka)

At dere tar deres del av ansvaret for at oppdragene skal bli vellykket både for familiene og for barnevaktene, ser jeg på som utrolig positivt! Har anbefalt dere til kjente...Takker for oppfølging, og muligheten til å arbeide gjennom dere! (Hege Gunnerød, Smestad)

Det er fint å vite at dere er der for oss. Det gir en trygghet når man skal sitte barnevakt. (Hege Riis Giske, Sofienberg)

Jeg har hatt en veldig positiv opplevelse ved å være tilknyttet deres formidlingsbyrå, alt er under veldig ordnede forhold og jeg har hele tiden følt meg trygg på at den jobben jeg gjør er bra pga god oppfølging fra dere. Har fått veldig god kontakt med de familiene jeg har passet barn for, og må si det utelukkende har vært en hyggelig opplevelse å være ute på oppdrag. (Tina Bjørnerud, Teisen)