Mediaomtale

Barnepasseren har med jevne mellomrom blitt omtalt i media. Noen kan du lese på nett, mens andre kan du bare finne i skrytepermen vår. Se den neste gang du kommer innom.

Vi hadde undervurdert hvor lite egentid man faktisk får

aftenposten.no,  adressa.no, bt.no med flere
"Barnevaktbyrå ble redningen for Cedric og familien. (...) Mange familier bosetter seg i de større byene og har ikke nødvendig nettverk av familie og venner som de kan spørre om pass, andre igjen vil av ulike årsaker ikke belaste familie." Artikkel om det å benytte et barnevaktbyrå. Møt en av våre barnevakter, og en av våre kunder som forteller hvordan de opplevde det å begynne med barnevakt.
Les hele artikkelen på aftenposten.no

Herskap og tjenere

"Med tre små unger og krevende fulltidsjobber er det godt å ha Laila i bakhånd. Jeg vil være så mye som mulig sammen med barna, så au pair er ikke aktuelt. Men det er godt å ha Laila noen timer i uka som avlastning for eksempel når en av oss må jobbe eller er på reise. Det hender også at vi bruker henne for å passe tvillingene når de sover på dagtid i helgene, slik at vi kan ta med Hanna ut, sier Kristi." Møt en av våre barnevakter, og en av våre kunder som forteller hvordan de opplevde det å begynne med barnevakt.
Dagbladet Magasinet 01.05.2010 side 22 Seksjon: b Del: 2

Snart vil du du finne flere linker til nyere og eldre artikler og omtaler.
Følg med!

Se skrytepermen vår neste gang du kommer innom.