Abonnement eller engangspass

Hos oss kan du velge enten barnevaktabonnement eller barnevakt ved enkelttilfeller. Du bestemmer!

Barnevaktabonnement
Har du jevnlig behov for barnevakt anbefaler vi barnevaktabonnement. Ved abonnement betaler du en abonnementsavgift for medlemskap og får ubegrenset tilgang til barnevakter i henhold til garantien. Har du abonnement kan vi unntaksvis ordne barnevakt til dagtid også på ukedager mot et lite tillegg), men ikke ofte, fast eller heltid. Når du bestiller, vil vi straks finne en barnevakt som passer til deg og din familie. Barnevakten vil kontakte deg, og dere kan lage avtaler videre framover direkte med vedkommende. Er du ikke fornøyd, finner vi ganske enkelt en annen. Om barnevakten du benytter ikke har tid eller mulighet eller at du av andre grunner ønsker å bytte, finner vi en ny til deg. Alt dette er inkludert i abonnementet.

Mange av våre kunder tegner et medlemskap på generell basis, slik at de kan starte forsiktig. Det en trygghet for deg å vite at du allerede har en barnevakt du kjenner når det store behovet melder seg. 

Engangspass
Dersom du har barnevaktbehov kun ved et enkelttilfelle og ikke ønsker abonnement, kan du bestille barnevakt bare en enkelt dag. Det passer bra for deg som bare er i Oslo ved et enkelt tilfelle, eller trenger barnevakt svært sjelden. Det passer også best for deg som hovedsakelig trenger barnepass utenfor vår garanti.