VIKTIG INFORMASJON

Rubrikkmarkedet er ment som en ekstratjeneste for de som ikke kan få tilbud om godkjent barnevakt direkte gjennom oss. Du vil trolig få mange henvendelser, men det blir din oppgave å sortere og vurdere henvendelsene og tilbudene du får.

Populært

Rubrikkmarkedet vårt er populært blant dagmammaer som ønsker dagbarn og foreldre som søker dagmamma. Siden Barnepasserens nettsider har fokus på barnepass, treffer du direkte i målgruppen din ved å annonsere her. Mange får enorm respons! Den sosiale delingsfunksjonen på siden gir mulighet til rask deling av din annonse på sosiale medier. I tillegg vil din annonse raskt bli fanget opp av våre utvalgte forbindelser, jobbmarkeder og søkemotorer. Kombinasjoner av flere publiseringssteder øker dine muligheter til å finne det du leter etter akkurat nå. 

Ansvar

Vi har ingen ansvar for, eller kjennskap til hvem som kontakter hverandre via en annonse. Vi er heller ikke ansvarlige for innholdet, riktigheten, eller kvaliteten på tjenestene som formidles gjennom rubrikkannonsene. Vi går ikke inn og vurderer hver enkelt annonsør bortsett fra der det er åpenbart at annonsene er i strid med norsk lov. Vi har heller ikke anledning til å gå inn i tvister eller uenigheter mellom tredjeparter. De som eventuelt kontakter hverandre via rubrikkannonsene representerer ikke barnevaktbyrået Barnepasseren, og vi vet ingenting om hvem de er. 

Men

Bestiller du derimot kvalifisert barnevakt gjennom Barnepasseren, vet vi mye om hver enkelt barnevakt. Her kan du lese om de godkjente barnevaktene og her kan du bestille.