Barnevakt i Oslo

Mer om barnevaktabonnement


Med abonnement blir du aldri uten barnevakt!

Barnepasseren tilbyr deg abonnement fordi vi ikke anser jobben som ferdig utført i det øyeblikket du har fått kontakt med din første barnevakt. Du vet hva du betaler for, og har alltid barnevakt hele den perioden du er medlem. Du får hovedsaklig en primærbarnevakt, men kan likevel benytte våre andre barnevakter ved behov. Dette er inkludert i abonnementsavgiften. Du betaler en fast pris pr medlemsperiode uansett hvor mange barnevakter du benytter og hvor ofte du benytter dem. Og er du ikke fornøyd får du en ny. Endrer behovet seg slik at de tidspunktene du hadde avtalt med den ene barnevakten ikke passer, får du en ny. Ønsker barnevakten å slutte, får du en ny. Du kan også få kontakt med flere barnevakter, slik at den ene vikarierer for den andre. Med medlemskap får du altså ikke bare en barnevakt, men et fast kundeforhold og en garanti på at vi alltid ordner barnevakt til deg iht abonnementsbetingelsene.

Barnevaktens stabilitet
Det er velkjent at de fleste ser på en barnevaktjobb som noe midlertidig i tillegg til noe annet, f.eks skolegang. Du har kanskje behov for å benytte barnevakt over en lengre periode? Engasjerer du en barnevakt kan du aldri med sikkerhet vite hvor lenge vedkommende blir eller hvor fleksibel hun er. Du kan få en barnevakt som tilsynelatende er fleksibel, men at det etter noen måneder viser seg at det sjelden passer når du spør. Dette er noe alle vet, og gjelder uansett hvor grundige forarbeider som har blitt gjort ved ansettelse. I slike tilfeller er det greitt å ha et slikt medlemskap som vårt abonnement gir. Da er det bare å ta en telefon, mail eller sms til oss, så får du raskt og enkelt en ny, og like proff og erfaren barnevakt!

Enkle vilkår
For å bruke barnevakter tilknyttet oss er du altså medlem og har et abonnement. Når du ikke lenger har behov, sier du opp abonnementet med en måneds varsel før inneværende periode utgår. Bruk ditt tilsendte oppsigelsesskjema. Har du ikke sagt opp innen fristen løper abonnementet en ny periode. Når du avslutter ditt medlemskap, avslutter du også din benyttelse av barnevaktene. Her henviser vi også til bekreftelsen som er sendt deg ved bestilling. Ønsker du å anbefale en av våre barnevakter til venner og bekjente er det selvsagt hyggelig. Men siden vår barnevakt til deg videreformidles til andre, må de også tegne medlemskap for å kunne benytte seg av barnevakter tilknyttet Barnepasseren. Disse enkle reglene er noe alle våre barnevakter er helt inneforstått med, og de er klar over at reglene må følges. Pålitelighet og oppfølging er her viktige stikkord.

Hva medlemskapet inkluderer
Abonnementsavgiften inkluderer ikke bare garantien, fleksibiliteten og at du alltid får dekket ditt barnevaktbehov. Både kunder og barnevakter skal til enhver tid få den hjelp, informasjon og rådgivning de har behov for, både via vårt nettsted, pr telefon, e-post, møte eller brev. Like viktig er kontinuerlig oppfølging og veiledning av allerede engasjerte barnevakter, og administrasjon av det hele. Vi vil yte vårt beste for at våre kunders behov skal være dekket i hele medlemsperioden. Barnepasseren anser altså ikke jobben som ferdig utført i det øyeblikket du har fått kontakt med din første barnevakt. Vi vil alltid være til tjeneste, og ønsker å yte mer enn bare det å formidle kontakt. Du får garanti og hjelp i hele din medlemsperiode. Abonnement er således både sikkert, stabilt og fleksibelt.