Barnepass tilbys

Nyeste

 • Ledige barnehageplasser - Oslo / Bjerkealleen

  Ledige barnehageplasser - Oslo / Bjerkealleen

  Ledige barnehageplasser i Småen familiebarnehage. Adresse: Bjerkealleen 50 a, 0487 Oslo. For barn i aldersgruppen 8 mn.-3 år. Vår målsetting er å gjøre overgangen fra "familiehjem" til senere "storbarnehage" og skole så myk som mulig. Hos oss er ditt barn i fokus gjennom lek og læring -naturligvis av kvalifisert personell.
  Interessert?

  Les mer…
 • Ledige barnehageplasser - Oslo / Åsdalsveien

  Ledige barnehageplasser - Oslo / Åsdalsveien

  Ledig barnehageplasser i Gullklumpen familiebarnehage Adresse: Åsdalsveien 33, 1166 Oslo. For barn i aldersgruppen 8 mn.-3 år. Vår målsetting er å gjøre overgangen fra "familiehjem" til senere "storbarnehage" og skole så myk som mulig. Hos oss er ditt barn i fokus gjennom lek og læring -naturligvis av kvalifisert personell.
  Interessert?

  Les mer…
 • Ledige barnehageplasser - Oslo / Bråtenalleen

  Ledige barnehageplasser - Oslo / Bråtenalleen

  Ledig barnehageplasser i Montessori Giraffen familiebarnehage. Adresse: Bråtenalleen 10, 0487 oslo. For barn i aldersgruppen 10 mn.-3 år. Vår målsetting er å gjøre overgangen fra "familiehjem" til senere "storbarnehage" og skole så myk som mulig. Hos oss er ditt barn i fokus gjennom lek og læring -naturligvis av kvalifisert personell.

  Les mer…

Vi har ingen kontroll, kjennskap til eller ansvar for hvem som kontakter deg gjennom ekstern annonsering. De representerer aldri oss, og vi vet ingenting om hvem de er. Du vil trolig få mange henvendelser, men det blir din oppgave å sortere og vurdere henvendelsene.

Bestiller du derimot kvalifisert barnevakt gjennom Barnepasseren, vet vi mye om hver enkelt barnevakt. Her kan du lese om de godkjente barnevaktene og her kan du bestille.