Barnepass søkes

Nyeste

 • Dagmamma søkes - Frogner

  Hei! Vi ønsker en dagmamma til vår skjønne lille Aksel (født 26.12.17). Det er snakk om fulle dager fra 1. november frem til han får barnehageplass i august 2019 (minus helligdager og ferie). Helst i Frogner området og gjerne sammen med andre babyer. Gode referanser er nødvendig. Helst over 25 år. Pris avtales.

  Les mer…
 • Dagmamma søkes - Oslo / Nordstrand

  Hei. Vi har en gutt som blir 1 år i mai. Vi ønsker en dagmamma frem til vi får barnehageplass, det er snakk om fulle dager da begge foreldrene er i full jobb. Helst i området Nordstrand. Gode referanser er nødvendig. Helst over 25 år. Pris avtales.

  Les mer…
 • Dagmamma/praktikant søkes - Kjerringvik i Vestfold

  Dagmamma/praktikant søkes - Kjerringvik i Vestfold

  Vi vil gjerne ha en snill praktikant eller dagmamma, som kan komme til oss i Vestfold (Kjerringvik, et fantastisk sted mellom Larvik og Sandefjord). Du vil passe verdens skjønneste Ferdinand på snart 11 mnd. Han er veldig snill. Supert om du har sertifikat og om du liker naturskjønne omgivelser ved havet.

  Les mer…
 • Barnepasser søkes - Asker

  Hei  Søker en engasjert og pålitelig dagmamma/nanny til mine 2 gutter på 4 og 6 år. Jobben går ut på og hente i BHG og SFO 4 dager i uken fra tirsdag til mandag. Gi de mat/lage middag og 15 min lekse med eldste hver dag.Tid 16:30-18:30. Jobb start 12 mars-midt September. Hele Juli fri og påsken fri. Høres dette ut som en jobb for deg som du vil trives i kontakt meg gjerne for mer info eventuelt møte. Har hatt denne ordningen i 4 år nå, søker nå en ny nanny da våres faste ikke har mulighet lenger.

  Les mer…
 • Dagmamma søkes - Modum / Vikersund

  Ønsker dagmamma til ei på 1 år da hu ikke fikk barnehageplass. Perioden frem te aug minus ferier og helligdager. Ca 2-3 dager i uka i 3-5 t. ( etter avtale). Kun seriøse henvendelser

  Les mer…
 • Barnepasser søkes - Oslo /Bekkelaget

  Hei. Vi søker en barnepasser som kan jobbe dagtid for en kort periode på 3 uker! Datoene er:
  15 Desember
  18-22 Desember
  1-5 Januar
  8-11 Januar
  (Arbeidstiden vil være fra kl 0800-1600)

  Vi bor i et hus på Bekkelaget i Oslo. Sønnen vår som skal passes er 7 mnd gammel. Vi ser etter en barnepasser med gode referanser! 

   

  Les mer…
 • Dagmamma søkes - Oslo / Gamlebyen

  Milla trenger en dedikert dagmamma! Vi er en familie på fire, som trenger en dagmamma/-pappa til vår lille Milla som ble født 14 juli. Fra før har vi også Max på 3,5 år som går i barnehage. Espen (samboer) og jeg (Åste) jobber sammen i en oppstartsbedrift og vi trenger derfor begge å jobbe. Derfor ønsker vi å være tilbake på jobb 8 januar 2018. Da er Milla 6 måneder gammel og trenger en person som kan fokusere på Milla alene. På dagen pleier Milla å spise, sove, være ute, bable høyt, ligge på gulvet, snu seg og få oppmerksomhet. Om et par måneder har hun sikkert rimelig like vaner med litt annet innhold. Denne jobben passer for en som er omsorgsfull, liker å leke, gå turer ute, stimulere utviklingen til en knert og som har et supergodt håndlag med babyer. 

  Vi trenger noen som kan jobbe fra mandag til fredag på dagtid i 6-8 timer om dagen hjemme hos oss (Gamlebyen). Tiden per uke vil variere fra 30 til 40 timer per uke. Denne jobben vil vare fra 8 januar til ca. 1 juli. Vi ønsker at du har erfaring med barnepass, og gjerne en relevant utdannelse. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn. Intervjuene vil skje fortløpende med aktuelle kandidater. 

  Les mer…
 • Dagmamma søkes - Oslo / Ullevål

  Hei! Vi søker en erfaren og trygg dagmamma til vår datter fra medio januar 2018 til juli 2018. Hun vil fra oppstart være drøye 9 mnd gammel (født 06.04.17). Vi vil gjerne bli godt kjent med deg før oppstart for å føle oss trygge på at valget vi gjør er riktig. Du må kunne Norsk/ Svensk flytende og ikke røyke. PS! Vi bor på Ullevål, men eier per tid en 3-roms toppleilighet (6.etg med heis og garasje) på Grünerløkka som kan leies/disponeres om ønskelig i forbindelse med dette.

  Les mer…
 • Dagmamma søkes - Oslo / Nordtvet

  Søker en erfaren og omsorgsfull dagmamma fra ca 1.mars 2018 til 1.juli 2018 til pass av en gutt som da vil være 1år og 2mnd . Vi vil gjerne bli godt kjent med dagmammaen for å føle oss 100% trygge før vi velger . Vi ønsker at dagmammaen som kommer hjem til oss . 

  Les mer…
 • Dagmamma søkes - Bærum / Fornebu

  Vi søker snarlig nanny for vår 10 mndr gamle datter frem til barnehagestart i november. I starten 2-3 dager per uke, deretter 4 dager. Vi søker også deg som etter barnehagestart 2-3 dager i uken kan bidra med henting i barnehage/ på skole av våre 3 jenter ( 10 mnder, 4 og 6 år). Du må ha gode referanser og ha god erfaring med barn.

  Les mer…
 • Barnepasser søkes - Bærum / Haslum

  Hei. Vi leter etter en dagmamma 5 dager/uken. Våre to barn er i grunnskolealderen (1.Trinn og 3.Trinn) og vi ønsker dem hentet fra skolen og tatt være på (eks, lekselesing, lek el.) i ettermidagene. Noen dager i uken blir barna på SFO og da lurer vi på om den som tar jobben kunne tenke seg å bidra med lett husarbeid.. Arbeidstid anslås å være i 2-3 timer/dag.

  Les mer…
 • Dagmamma søkes - Bærum / Fornebu

  Vi ser etter en nanny for våre to små jenter, 3 og 4 år. Min mann og jeg jobber begge i flybransjen og er avhengige av en som er fleksibel og kan passe barna 4 dager i strekk, og da bo hjemme hos oss de 4 dagene, da vi som oftest ikke kommer hjem de dagene vi er på jobb. Barna går i barnehagen 09-15 mandag til fredag. Vi krever at du er ansatt hos oss minimum et år, da vi ønsker det mest mulig stabilt for barna over en lengre periode. Erfaring med barn er et must og attester kreves. Håper å høre fra akkurat deg!

  Les mer…
 • Dagmamma søkes - Oslo / Tøyen / Frogner

  Vi leter etter dagmamma for vår 10 mnd gamle datter 5 dager i uken tir- lørdag. Helst på Frogner eller Tøyen.

  Les mer…
 • Dagmamma søkes - Oslo / Høyenhall

  Hei! Herman på 13 mnd trenger en dagmamma noen ganger i uken (vi er fleksible) frem til 1. august. Herman er en glad og aktiv gutt. han er nysgjerrig, liker å være ute og elsker å omgås andre mennesker, store som små.

  Les mer…
 • Dagmamma søkes - Oslo / Borgen

  Lille Bernhardt Marensius trenger dagmamma i mai og juni måned mens mamma og pappa jobber. BM er 15 måneder, og har levd hele sitt liv i København. I April flytter han og familien til Borgen i Oslo.

  Les mer…
 • Dagmamma søkes - Oslo / Kringsjå

  Vi har ei datter, Eva, 11 mnd. Vi trenger dagmamma fra april til mai, fra 9-16.30 i hverdager. Vi ønsker ei kvinne som er tålmodig, liker musikk og kan gjøre gøy dager for Eva. Vi er ikke så flink i norsk, so dagmamma må snakke engelsk agså.

  Les mer…
 • Dagmamma søkes - Asker / Nesøya

  Hei! Vi søker dagpasser til vår kjekke gutt på snart 1 år. Vi trenger deg snarest da vi ikke får barnehageplass før til høsten. Du kan passe her hos oss eller vi leverer hos deg. 

   

  Les mer…
 • Dagmamma søkes - Oslo / Bøler / Skøyen / Rødtvet

  Vi trenger dagmamma til vår sønn på snart 10 måneder 5 ganger i uka i perioden 20. April - 23. Juni 2017. Tidspunkt fra 8:00/8:30-13:00. Vi bor på Bøler og jobber på Skøyen og nære Rødtvet T-bane st. Aktuelt både hjemme hos oss og i eget hjem.

  Les mer…
 • Dagmamma ledig - Bærum / Fornebu

  Annonsen er slettet

Vi har ingen kontroll, kjennskap til eller ansvar for hvem som kontakter deg gjennom ekstern annonsering. De representerer aldri oss, og vi vet ingenting om hvem de er. Du vil trolig få mange henvendelser, men det blir din oppgave å sortere og vurdere henvendelsene. 

Bestiller du derimot kvalifisert barnevakt gjennom Barnepasseren, vet vi mye om hver enkelt barnevakt. Her kan du lese om de godkjente barnevaktene og her kan du bestille.